Om healing og ADHD

heale-adhd

I september annoncerede jeg efter en testperson til healing af ADHD.

Her er en beretning af forløbet.

Først skal det siges – jeg er ikke meget for brugen af diagnoser – specielt ikke i det offentlige system.
Når man putter folk i en kasse – som f.eks. ADHD, så er der en tendens til at man behandler alle i den kasse ens. Det er min erfaring og overbevisning, at ikke 2 mennesker og 2 tilfælde er ens, og man skal kigge på det enkelte tilfælde for at kunne vurdere, hvad der skal til for at forbedre situationen for klienten.

Af de mange henvendelser jeg fik, udvalgte jeg Jonathan på 12 år.
Jonathan havde problemer i skolen mht. indlæring, udbrud af vrede og var lige blevet sat op i dosis på skolens forlangende.
Jonathan og hans mor fortalte mig, at de havde set programmet ”Healing – den sidste udvej” i fjernsynet, hvor en anden dreng blev behandlet for ADHD, og havde talt meget om det. Derfor greb de chancen da de så mit opslag.

Det var med stor spænding at jeg tog imod Jonathan og hans mor i starten af oktober.
Vi startede med at tale om, hvordan han havde det i skolen og hvad der skete, når han reagerede udfarende.
Som Jonathan forklarede det, var det hovedsageligt når han følte at han selv eller andre blev behandlet uretfærdigt, samt i undervisningen når han ikke forstod, hvad der blev sagt af lærerne.
Derefter talte vi om hvad målet for behandlingen skulle være: Mindre aggression i skolen samt reducering af medicin.
Vi aftalte så at lave 10 behandlinger med ca. 1 uges mellemrum.

Når jeg healer folk, starter jeg som oftest med at lave en ”scanning” – dvs. jeg går ind og mærker deres krop og energisystem. På den måde får jeg hurtigt et overblik over, hvad der kan være galt og hvad der kan ændres på.
Hvad enten problemet er af psykisk eller fysisk karakter, så vil det som regel afspejles i energisystemet, og det samme gælder den anden vej – når jeg healer på energifeltet, så vil det påvirke fysisk og psykisk.
Jeg ved det kan være lidt alternativt for nogen at relatere til, men vi har alle vores metoder og i sidste ende helliger målet midlet.

I Jonathans tilfælde så mærkede jeg, at han var en dreng med stort hjerte og et ønske om at hjælpe og beskytte dem han holder af. Desværre lå der en blokering i hans evne til at kommunikere, og det resulterede i, at når følelserne hobede sig op, så var der ikke ord nok til at give afløb for disse følelser og derfor fandt de den hurtigste vej ud – gennem fysikken. Vreden ville være nærliggende som en reaktion på hans frustration over ikke at blive hørt/forstået og samtidig ikke kunne give udtryk selv for det han følte.

Derfor gik healingen på at åbne op for hans kommunikationssystem (halschakraet) og sørge for at følelserne fik mere krop at bo i, så de ikke løb over.

Jeg vil ikke gå så meget i detaljer om de enkelte behandlinger, men springe frem til resultatet da Jonathan fik den sidste behandling lige før Jul.

Jonathans mor udtaler:
“Jonathan har været hos Ulrik 10 gange, han har glædet sig hver gang til at skulle afsted og syntes Ulrik er meget behagelig hvilket jeg som mor kun kan give ham ret i.
Jonathan er undervejs i behandlingen blevet mere rolig, blevet mere forstående, blevet bedre til at kontrollere sin vrede, Jonathan har også haft dage uden sin medicin hvor den eneste forskel har været at der var lidt mere uro i kroppen om aftenen. Jonathan er også blevet mere åben og glad og meget mere bevidst omkring sig selv. Jonathan er ikke klar til at slippe sin medicin helt men klar til at blive sat ned i dosis. Tusind tak Ulrik vi er meget glade og taknemmelige for din hjælp.
Vi ses helt sikkert igen”

Som jeg oplevede det, så var der en ret hurtig forbedring ifht. temperament og hændelser i skolen.
Jonathan var også utrolig nem at arbejde med og selv opsat på, at der skulle ske noget.

Konklusionen må derfor være: Healing har helt sikkert en positiv effekt på ADHD.
Når det er sagt, så vil jeg påpege som jeg nævnte i starten, at hver enkelt tilfælde er unikt og må vurderes alene.
Jeg vil gerne takke Jonathan og hans mor for at være med til forsøget og for godt samarbejde.

Af | 7. januar 2017 | Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.