Behandlinger

Healing

Healing er en overførsel af energi til de steder i din krop som mangler. Dvs ikke ulig zoneterapi eller akupunktur, som omdirrigerer kroppens egen energi.
Healing kan støtte og afhjælpe stort set alt – men er i særdeleshed godt ved personlig udvikling og diagnoser som ADHD, OCD, stress og angst.

Clairvoyance

Clairvoyance er en rådgivning til dig og om dig.
Jeg kan ved at stille ind på din energi fortælle om din fortid, dine udfordringer, dine stærke sider og hvilke veje du kan vælge at gå i fremtiden.

Massage

Fysiurgisk massage: En grundig massage der løsner op for spændinger og fokuserer på at skabe balance i kroppen.

Healingsmassage: En fysisk massage kombineret med healing for at skabe harmoni i krop, sind og ånd. Her vil jeg også stille ind på hvad de forskellige spændinger i kroppen rummer af psykiske blokeringer eller stagneret energi.

Psykisk massage: Der startes ud med en samtale for at sætte fokus på en følelsesmæssig problemstilling eller et udviklingsområde som så bæres over i massagen. Der afrundes igen med en samtale efter massagen.

BARS

Bars er et system bestående af 32 punkter i hovedet som man blidt aktiverer med berøring. Systemet er utrolig virkningsfuldt for klienter med Stress, PTSD, Angst og andre psykiske betonede lidelser.
Man kan bedst beskrive det som Zoneterapi for psyken.

 

Husrensning

Mange kender fornemmelsen af af komme ind i et rum eller et hus og straks føle sig ubehageligt til mode.
Kraftige hændelser eller mange år med dårlig stemning kan sætte sit præg i rummene i huse og lejligheder.
Dette kan fjernes ved en kraftig healing enten på stedet eller ved fjernhealing.
Det kan også forekomme at en sjæl hænger fast, og ikke har forstået at den ikke har en krop længere.
Det kan påvirke en familie meget, med både utryghed og energimangel.
Dette kan også afhjælpes, men kræver en større indsats for at afdække hvad der er sket, samt hjælpe både sjæl, hus og nulevende. Derfor vil pris altid være afhængig af situationen.