Husrensning: en åndet affære….

b2c-busters

De fleste har nok i disse tider, set minimum ét program i tv, hvor nogle render rundt og prøver at fordrive ånder af den ene eller anden type.
Om det så er nogle Clairvoyante, der forsøger at få en hedengangen Mormor over på den anden side, eller nogle selv-iscenesatte knægte der jager rundt i et gammelt fængsel og råber af spøgelser, mens de vifter med deres båndoptagere for at få en skrattende besked fra den anden side.

Man kan mene, hvad man vil om den slags tv, men det virker til at sælge meget godt og der er mange, der efterhånden ønsker at få renset deres hus.
Derfor vil jeg nu prøve at gå lidt i dybden med, hvad der sker, når man renser hus og hvorfor.

Lad og først lige afdække forskellene på diverse fænomener:

Spøgelser, ånder og gengangere

Når en person dør, kan det uheldige ske at vedkommende ikke opdager det.
Måske ligger det for fjernt fra personens verdensbillede, at der kan være et liv efter døden, eller også har personen været for bitter, vred eller bare haft travlt med at arbejde for meget, til at opdage, at der var noget der ændrede sig – dette hænger mange gange sammen med en pludselig død. Denne sjæl vil så prøve at gøre de samme ting i døden, som i livet. Derfor vil det også være ekstremt frustrerende, når nogen så lige pludselig flytter ind der, hvor vedkommende boede og begynder at lave om på tingene – vi andre var også blevet vrede, hvis nogen ommøblerede vores hjem uden at få lov.

Et andet scenarie kan være en person der dør pludseligt uden at have fået orden på sit liv, overleveret et budskab eller måske hævnet sin død – sjælen indser at den er død, men vælger ikke at gå over på den anden side, før denne opgave er fuldført. Motiverne er mange men frustrationen er den samme.
Nogle kan også gå over på den anden side, og derefter vælge at komme tilbage igen for at beskytte eller se efter deres familie. Dette ser man ofte i hjemsøgte steder, hvor en familie bliver generet af en ondsindet ånd – så vil et tidligere familiemedlem, eks. en mormor træde igennem, for at beskytte sine kære. De kan sjældent fjerne ånden, men de kan opveje det negative en smule.

En lidt mere klassiske udgave af et spøgelse, f.eks. den grå dame, som efterhånden er standardudstyr på ethvert respektabelt slot, er sjældent en decideret ånd. Det er som et regel et energiaftryk, der har sat sig i bygningen grundet en voldsom oplevelse/hændelse, der er sket på det tidspunkt. Energien fæstner sig til stedet ligesom en optagelse på et gammeldags magnetbånd, og spilles igen og igen – derfor vil man opleve præcis den samme skikkelse, det samme sted gøre de samme ting.

Husrensning

Hvad kan man så gøre ved alt dette?
Det første jeg vil sige, er at man ikke skal begynde at prøve at fjerne det selv.
Der er rigtig mange råd med at brænde salvie og ringe med klokker, men hvis en ånd blev skræmt væk af kraftige lugte, ville jeg blot anbefale folk at spise noget mere kål.

I 99% af tilfældene, så gør en afdød sjældent noget ondt andet end at forskrække beboerne, uden dog selv at vide at den gør det.
Desværre findes der også mennesker i levende live, som ynder at terrorisere og nedgøre andre mennesker, da det får dem at føle sig større og bedre tilpas. Når en sådan person dør, er der en risiko for at dette mønster fortsætter.
Ånder har brug for energi for at manifestere sig, og dette kan opnås på mange måder. Hvis en person har ernæret sig af andres angst i livet, vil det gælde det samme i døden.
Bor der så en person i lejligheden eller huset som let lader sig skræmme eller bliver angst over at der pludselig sker mærkelige ting; så vil den “onde” ånd suge på den energi, blive stærkere og forsøge at skræmme endnu mere.
Hvis man som wannabe-ghostbuster forsøger at lægge sig ud med den ånd, så kan man hurtig komme i klemme.
Viser man blot en smule angst i et sådan tilfælde, har man hurtig tabt kampen og risikerer at blive den grimme gengangers næste offer og den flytter måske med hjem til hvor man bor.

Derfor – kontakt en som er vant til at håndtere disse ting og som kan gennemskue hvad der sker.
Der er mange elementer at tænke på når man skal rense hus – det er ikke kun det at få vappet gespensted ud, det er også at finde ud af hvorfor det overhovedet, er blevet på dette plan i det hele taget. En ånd er jo en sjæl der er gået lidt galt i byen, og skal behandles på samme måde som ethvert menneske der har brug for hjælp. En god clairvoyant vil så bruge tide på at kommunikere med ånden, for at finde grunden til at den ikke er gået videre, og så søge at rette op på dette – det kan gøres ved at heale ånden. Hvis det f.eks. er en ung kvinde der har mistet sin elskede eller sit barn, så healer man på den sorg og sender kærlighed for at løfte åndens energi. Så skal ånden selvfølgelig lige også vide at den ikke er i live længere – når det så er på plads, og man har søgt så meget indsigt fra sjælen som muligt, så hjælper man ånden over på den anden side.
Når DET så er gjort, så kigger man på huset og dets beboere – ånden har som regel manifisteret sig pga. af en af beboerne har psykiske evner – uden nødvendigvis selv at vide at han/hun har det. En person med psykiske evner vil virke på ånder på som en 1000 watts lampe gør på natsværmere – hvis den person så ikke får styr på at dæmpe sine evner, så er der en god risiko for at en ny ånd bare dukker op.
Til sidst skal huset også renses for den negative energi der måtte være kommet pga. en skræmt familie der har set ting flyve rundt og hørt stemmer i mørket.

Husrensning – uden ånder…

Nu har så beskrevet en masse skræmmende ting om ånder – men der er også den mulighed at der IKKE er nogle ånder der pusler, men at man slet og ret bare har en dårlig stemning i huset, fordi de tidligere ejere har skændtes – drukket meget – været meget deprimeret – eller at der har været noget andet end beboelse i den ejendom eks. butik el. lign.
Så vil man ofte have en ubehagelig fornemmelse når man træder ind, uanset hvor meget man prøver med hyggebelysning og blød crooner musik.
Det kan heldigvis hurtig fjernes, ved at man at man renser lejligheden for den negative energi.

….og sidste men ikke mindst, så er der altid den mulighed at der ikke er noget overnaturligt på spil – måske knirker huset bare, døren blæser op pga. træk – eller også skyldes larmen bare rotter på loftet 😉

Men skulle du have en uvelkommen gæst du ikke kan se – så giv mig et ring!

Af | 27. oktober 2016 | Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.